Team der har det sjovt
Du ved det nok allerede: Jeg er helt vild med at lege til møder! Alle møder bliver bedre af, at man slutter af med et smil og et grin. Måske der er nogen, der synes, det er lidt sært eller ikke vil være med. Men jeg garanterer, at når først legen er i gang, tør selv den mest standhaftige op og kommer med.

Tre lege, jeg er helt vild med

af | 10. april 2018

Jeg samlet de tre lege, som jeg bruger ofte og som altid er en stor succes.

Tælle til 3

Jeg er vild med den med at tælle til 3! Stå overfor hinanden to og to, og start med at tælle 1, 2, 3, 1, 2, 3, 1, 2 og så videre.

Så udskiftes “1” med “Hej”, så man tæller “Hej”, 2, 3 og så videre.

Fortsæt lidt med det og udskift så “2” med “Chiao”. I tæller nu “Hej”, “Chiao”, 3 og så videre.

Top den af med at “3” skiftes ud “Ha’ en god dag!”. I tæller nu “Hej”, “Chiao”, “Ha’ en god dag!”.

Og lige inden I slutter af, så kan I lige tilføje lidt mere halløj: Vink mens I siger “Hej”, hop, mens I siger “Chiao” og drej rundt om sig selv, mens man siger “Ha’ en god dag!”. Det gør det kun sjovere!

Bølge i rundkreds

Min anden leg er at lave en bølge i en rundkreds. Alle står i en rundkreds og så starter I en bølge ved at løfte armene – altså en helt almindelig bølge, som man laver på stadion.

Derefter kan I lave forskellige bølger:  en bølge, hvor man i stedet skal lave et spark med det ene ben. En bølge, hvor I klapper. Og måske en bølge til sidst, hvor I drejer rundt.

Gæt mit navn

Til min sidste leg skal I skrive forskellige navne på gule post-its. I kan vælge, at det skal være jeres navne – eller også blot de navne man finder på, som Dronning Margrethe eller Fedtmule.

Alle får så udleveret en seddel, som de sætter fast i panden. Man må ikke vide, hvilket navn man har fået.

I går nu rundt mellem hinanden i 3 minutter og stiller så mange spørgsmål, I vil til hinanden. Men I må kun svare “Ja” eller “Nej”.

Når tiden er gået, skal I gætte på, hvem I er.

Og så lige en sidste leg: Byt navn

Der er også den med at skifte navn: I går rundt og siger giver hånd til hinanden og hilser på hinanden. I bytter så navn og går videre.

I bliver ved med at gå rundt og bytte navne.

Når man så får sig eget navn igen, sætter man sig ned.

Det er sjovest, når man er flere end 5-6 personer – men det kan sagtens gå helt galt, når man bare er tre!

 

God fornøjelse med legene – og med lidt sjovere møder!

Har du hørt vores podcasts?

Vi laver to podcasts: “Alt om Scrum” og “Scrum med mere”. De passer perfekt til en gåtur, en opvask eller en god kop kaffe.

Nyeste indlæg på bloggen

Alle indlæggene finder du her

Trænger du også til weekend, når weekenden er overstået? Så er du ikke alene

Trænger du også til weekend, når weekenden er overstået? Så er du ikke alene

For nogen er weekenden åndehullet. To dage uden urealistiske krav og alt for stramme deadlines. Der er tid til at mærke efter og gøre det, som man i virkeligheden har lyst til. Men for andre er de to dage et virvar af modsatrettede behov, der konstant kolliderer og kun skaber uro. Så snart klokken rammer fyraften fredag, længes krop og sind til mandag morgens ro og regelmæssighed: Duften af dagligdagens trygge rammer. Lyder det velkendt, så er du langt fra alene!

Tre råd til, hvordan dit team bliver modigt nok til at leve op til den tillid, du viser dem

Tre råd til, hvordan dit team bliver modigt nok til at leve op til den tillid, du viser dem

“Men den koster jo dobbelt så meget! Så jeg ville bare lige være sikker på, at det er ok, at jeg køber den. Er det stadig ok?”. Det spørgsmål fik jeg ofte, da jeg var gruppeleder i en spejdergruppe. Ledelsen i gruppen havde besluttet, at vi kun ville servere Spejderkaffe i vores spejderhus, fordi kaffen støttede en venskabsgruppe i Uganda med at skaffe rent vand til fattige børn og familier. Men når virkeligheden ramte og lederne skulle svinge dankortet, blev de alligevel i tvivl. For kunne det nu passe, at det var ok at betale tre gange så meget for kaffen?

Er din motivation heller ikke kommet hjem fra ferie endnu? Det er der en god grund til

Er din motivation heller ikke kommet hjem fra ferie endnu? Det er der en god grund til

Ferien er forbi og hverdagen buldrer afsted igen. Vi ved godt, at det tager tid at vænne sig til at være retur fra ferie. Den første uge skal man tage det med ro og bruge tid på at komme ind i rytmen igen. Men hvorfor tager det så lang tid? Og hvorfor kan det efter to-tre uger føles som om, motivationen til at gå på arbejde stadig ligger og slikker sol på en lækker strand langt, langt væk?

GULDKORN DIREKTE I DIN INDBAKKE

FÅ EN TJEKLISTE TIL
EFFEKTIVE MØDER
Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores bedste tips og gode råd.

Tak! Du modtager nu en tjekliste direkte i din indbakke