Vil du hellere lytte end læse?

Vores podcasts

Vi har lavet to podcast-serier: “Alt om Scrum” og “Scrum med mere”. I den første får du faktuel viden om ceremonierne, begreberne og rollerne i Scrum. I den anden kan du høre vores erfaringer og refleksioner over forskellige emner, der alle kredser om Scrum.

Begreber, ceremonier og Roller

Alt om Scrum

Vi giver dig en oversigt over begreber, ceremonier, roller og alt det andet i Scrum. Du får en kort beskrivelse, hvad det er for en størrelse og vores bud på, hvad fordelene er og hvilke udfordringer du kan støde på. Og som bonus får du også nogle gode svar, du kan bruge, når chefen spørger, om det Scrum virkelig er så smart, som de siger.

I sæson 1 får du en gennemgang af ceremonierne i Scrum. Sæson 2 handler om teamet og rollerne. Sæson 3 kommer til at handle om backloggen og epic/user story/task.

Scrum Master

Product Owner

Teamet

Introduktion til sæson 2

Retrospective

Review/demo

Sprintplanlægning

Grooming

Daily Standup

Introduktion

Erfaringer og refleksioner

Scrum med mere

Er du også interesseret i, hvad Scrum er for en størrelse? Og synes du også, at der er nogle ting i Scrum, som er lidt uklare eller uforklarede? Så er du ikke alene! Vi har lavet podcasten Scrum med mere netop for at kaste mere lys over sagen.

Birte og Johannes er værter sammen med Sune Monrad. Han er medstifter af Cobraid, en virksomhed som har sat sig for at gøre KPI’er nemmere at opsætte og bruge. Deres software kan trække data fra alle relevante kilder og give et superbt overblik i realtime.

Få styr på begreberne agil og iterativ

Projekt Giraf

Dem på den anden side af gangen

Hans fra Scrum-teamet er ikke gået hjem

Hvad er det med den projektleder?

Vil du selv prøve?

Få to retrospectives klar til brug gratis!

 

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores bedste tips og gode råd.

Tak! Du modtager nu en tjekliste direkte i din indbakke