Om os

Hvem er vi?
Retrospectives.dk bygger på mange års erfaring inden for mødefacilitering, personaleledelse og projektledelse. Erfaringen er krydret med stor viden om de psykologiske faktorer, der spiller ind i vores hverdag. Med den ballast er vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed til at blive en lærende organisation.

Facilitering, personlale og ledelse

Vores erfaring, din fordel

Vi giver dig værktøjer til at kunne etablere dét, der skal til for, at I som virksomhed, afdeling eller ledergruppe hele tiden tager små skridt og på den måde hver dag gør tingene bedre: En tryg og tillidsfuld atmosfære, hvor alle bidrager og trækker i samme retning.

Vi har valgt at stille vores erfaring og viden til rådighed på to måder: Du kan enten købe vores færdige retrospectives og være facilitator selv – eller du kan hyre os til at klare det hele. Det er helt op til dig, hvad der passer bedst for dig.

Vi glæder os til at hjælpe jer – og vi brænder alle for at gøre jeres arbejde endnu bedre.

Birte Laursen

Proceskonsulent og agil coach • [email protected]
Jeg er vild med retrospectives. Vild med tankegangen om at vi sammen kan forbedre os i små skridt, hvis vi blot ved hvad vi skal forbedre. Det er netop det, retrospectives kan lære dig og jer, og jeg vil hellere end gerne hjælpe dig til at komme godt i gang med at lave retrospectives.

Johannes Damsgaard-Bruhn

Psykolog med fokus på IT og mennesker • [email protected]

Sammen skaber vi succesfulde forandringer. Jeg hjælper dig med at få alle med ombord på de forandringer, du gerne vil gennemføre. Det handler om at inddrage alle i processen. Det skaber tillid til processen og sikrer, at alle er motiveret for at gennemføre forandringerne.

Vil du selv prøve?

Få to retrospectives klar til brug gratis!

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores bedste tips og gode råd.

Tak! Du modtager nu en tjekliste direkte i din indbakke