6 Gode råd

SMÅ SKRIDT

Hvis du skal bygge et hus, hvor begynder du så? Jeps, du begynder med at lægge en mursten oven på den anden. Og wupti. En dag – efter mange gentagelser – står der et nyt, flot hus og byder indenfor.

Okay, afsløret. Vi ved ikke meget om at bygge huse, men tanken er god nok alligevel.

Når din virksomhed står over for en opgave, så mist ikke overblikket i de mange uoverskuelige detaljer. Hvis du tænker over alle murstenene, som skal lægges, bliver opgaven nemt uoverskuelig, men tager du en mursten ad gangen, bliver opgaven pludselig en anden.

Kom sikkert i mål

Del opgaven op i små skridt

Forestil dig, at I skal i gang med at implementere en ny teknologi i virksomheden eller vil til at bevæge jer ind på nye markeder. Det er store opgaver, som kræver mange steps, før I er i mål.

Sagt på dansk. Det bliver nemt en uoverskuelig opgave, men vi hjælper jer.

Vores bedste råd, at I deler opgaven op i små skridt.

Overblik over opgaven

Hvordan gør man så det?

Det handler om at danne sig et overblik over opgaven, sætte opgaverne i rækkefølge og prioritere opgaverne afhængig af hinanden.

Er opgaven mere kompliceret, så hjælper vi gerne med at overskue opgaven og dele den op i de berømte små skridt.

Når vi holder et retrospectives – og måske i samarbejde med dig fordeler opgaver, når mødet er slut – sikrer vi os altid, at medarbejdere ikke går hjem fra mødet med større opgaver, end de realistisk kan overskue til næste møde.

Og ja, det lyder nemt, men i virkeligheden er det ofte svært både at have fokus på målet og de mange små skridt på samme tid. Men øvelse gør mester – derfor anbefaler vi at holde retrospective med 2-3 ugers mellemrum.

Lad os hjælpe med at dele opgaven op i små bidder. Vi stiller spørgsmål, når medarbejdere tager for stor en opgave og hjælper med at skære den til, så opgaven kommer i hus.

GULDKORN DIREKTE I DIN INDBAKKE

Kom videre med små skridt

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores bedste tips og gode råd.

Tak! Du modtager nu en tjekliste direkte i din indbakke