6 Gode råd

lær at lære

Vi kender det allesammen. Du kommer travende gennem gangen på vej til printeren, hvor du skal hente en rapport til en kunde. Du har slidt og slæbt for at få den færdig til tiden. Ved printeren møder du din gode kollega, som spørger interesseret til dit resultat og løsningsforslag.

Mens du forklarer, stiller kollegaen undrende spørgsmål til resultatet, din løsning og kommer med sine egne gode bud på forbedringer. Alt du hører, er minimum to dages ekstra arbejde og en følelse af, at din kollega pludselig skal være bedre end dig.

Øv, øv, øv! Alt det gode arbejde er spildt.

Vores mission

At skabe et rum til feedback

Gennem retrospectives kan I skabe et rum, hvor der er plads til kollegers, chefers og kunders feedback.

Ved at have regelmæssige og tilbagevendende retrospectives får I mulighed for at snakke om feedback og læring.

Vi har set, hvordan vigtig læring er gået tabt i videnstunge virksomheder – men endnu vigtigere har vi set, hvordan retrospectives har hjulpet med at samle læringen op og sætte ord på den til gavn for både virksomheden, ansatte og kunder.

Vi vil gerne hjælpe jer til at komme i gang.

vores retrospectives

Prøv det selv

Gennem vores retrospectives forløb kommer I til at etablere et rum, hvor der er plads til at lære af hinanden og bringe emner på bordet, som ellers ikke har noget rum.

Måske tænker du, at virksomheden allerede kan det. Men som med alle andre evner, så kræver det tid og plads, hvis man vil blive ved med at lære. Læring tager tid. Det er derfor, at du ikke fra den ene dag til den anden lærer et nyt sprog eller mestrer kunsten at cykle på ethjulet cykel.

Lad os hjælpe dig i gang med.

KOM NEMT I GANG

10 færdige retrospectives

Spar tid og penge. Du får færdige retrospectives klar til brug for under 30 kr pr møde.

Vil du gerne have bogen i hånden fysisk? Så kan du købe den her og få en flot spiralbundet bog. Der er ekstra sider til noter, så du kan huske, hvad der gik godt, hvad der skal forbedres og hvad du skal huske næste gang.

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores bedste tips og gode råd.

Tak! Du modtager nu en tjekliste direkte i din indbakke