Vores blog

Tema: Nærværende

Dette tema er et af tre temaer, som vi skriver om i efteråret 2018. De andre to temaer er påtrængende og sammenhold.

 

I dette tema kan du læse om, hvorfor du skal tage små skridt ved at dele opgaver op i små bidder. Så bliver opgaverne nemlig nærværende og lige til at løse.

5 gode råd, når du tager små skridt

Jeg fortæller ofte om små skridt og hvor smart det er. Man skal bare tage en masse små skrift – så kommer man nemt og hurtigt i mål. Men hvad gør man, hvis man mister overblikket? Når man bliver grebet af fornemmelsen af, at man ikke kommer nogen vegne og man aldrig når i mål? Det giver jeg mine fem bedste råd til her.

Derfor løses opgaver bedst i små bidder

Livet er ligesom en skive rugbrød: Tager du for stor en bid, går det galt. Livet nydes bedst i små delikate bidder, der er nemme at overskue, overkomme og nyde. Og på samme måde er det med opgaver. De løses bedst, når de er delt op i små bidder. Her får du tre gode råd til, hvordan du deler opgaver op i små overkommelige og overskuelige bidder.

Derfor løser vi kun nærværende opgaver

Processen i projektet med at bryde problemerne og udfordringerne op i mindre dele er essentiel for projektets succes. Når vi snakker sammen, kan vi nemt lige sige, at der skal være en knap der og den skal bare kunne gøre alting. Men når det kommer til stykket og “gøre alting” skal gøres konkret, kan det pludselig blive svært. For hvad er “gøre alting” faktisk for en størrelse?

GULDKORN DIREKTE I DIN INDBAKKE

Få vores nye indlæg direkte i din indbakke
Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores bedste tips og gode råd.

Tak! Du modtager nu en tjekliste direkte i din indbakke