Vores temaer

Vores tanker inddelt i TEmaer
Her kan du finde de temaer, som vi løbende skriver om. Temaerne er en samling af indlæg, podcasts og andet, som har det samme omdrejningspunkt.

Kultur

Der er kultur på forskellige niveauer: I et team, i en virksomhed og i et samfund. Niveauerne skaber et komplekst system, der kræver indsigt og viden, når man skal få dagligdagen i et team til at fungere.

Sammenhold

Skal et team fungerer godt, skal det både holde og holdes sammen. Det kræver derfor både noget af selve teamet, men også af hele forretningen.

Påtrængende

I dette tema bliver du klogere på, hvorfor vi presser opgaver igennem, selvom vi godt ved, at det er forkert. Hvorfor du aldrig må tage opgaver fra andre og hvordan du kan skabe gode vaner hos dit team.

Nærværende

Læs om hvordan små bidder er afgørende for at kunne tage små skridt og hvordan opgaver kun bliver nærværende, når vi går tættere på dem.

Inspiration og viden

Vores erfaringer med Scrum og Retrospectives

Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde bedre møder. Du kan kontakte på mail eller telefon – så finder vi hurtigt en dato for en kop kaffe og en snak!

Bliv inspireret og få gode tips

Vi skriver løbende indlæg med vores bedste råd og erfaringer. Vi skriver om at holde møder, om Scrum og om alt muligt andet, som du kan bruge til at holde bedre møder.

Og hvis du hellere vil lytte end læse, kan du høre vores podcast i stedet.

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores bedste tips og gode råd.

Tak! Du modtager nu en tjekliste direkte i din indbakke