Scrum med mere

Vores podcasts

Er du også interesseret i, hvad Scrum er for en størrelse? Og synes du også, at der er nogle ting i Scrum, som er lidt uklare eller uforklarede? Så er du ikke alene! Vi har lavet podcasten Scrum med mere netop for at kaste mere lys over sagen.

Birte og Johannes er værter sammen med Sune Monrad. Han er medstifter af Cobraid, en virksomhed som har sat sig for at gøre KPI’er nemmere at opsætte og bruge. Deres software kan trække data fra alle relevante kilder og give et superbt overblik i realtime.

Det agile manifest
Scrum med mere

 
 
00:00 / 46:18
 
1X
 

Vi har snakket meget rundt om det, det agile manifest. Men vi har aldrig snakket om det. Det roder vi bod på i denne episode, hvor vi tager en tur igennem det agile manifest. Du kan finde det agile manifest her. Vi har valgt at tage udgangspunkt i den danske oversættelse – men kigger også på originalen for at være sikker på vores tolkning. Der kan nemlig nemt opstå spørgsmål og uklarheder, når man læser manifestet. Du kan høre, hvor vi bliver usikre og uenige – og hvad vi finder frem til at være enige om. Til sidst får du tre gode grunde til, at du skal følge det agile manifest i din dagligdag. Værterne i denne episode er Ulrik Nyman, der er lektor på Aalborg Universitet, Birte Laursen og Johannes Damsgaard-Bruhn.

GULDKORN DIREKTE I DIN INDBAKKE

FÅ EN TJEKLISTE TIL
EFFEKTIVE MØDER