Scrum med mere

Vores podcasts

Er du også interesseret i, hvad Scrum er for en størrelse? Og synes du også, at der er nogle ting i Scrum, som er lidt uklare eller uforklarede? Så er du ikke alene! Vi har lavet podcasten Scrum med mere netop for at kaste mere lys over sagen.

Birte og Johannes er værter sammen med Sune Monrad. Han er medstifter af Cobraid, en virksomhed som har sat sig for at gøre KPI’er nemmere at opsætte og bruge. Deres software kan trække data fra alle relevante kilder og give et superbt overblik i realtime.

Derfor skal du bruge Scrum i din marketingsafdeling
Scrum med mere

 
 
00:00 / 36:04
 
1X
 

Hør med, når Anne-Luise Flintholm fortæller om hendes erfaringer med Scrum i en marketingsafdeling. Og vi kan godt afsløre det med det samme: Det virker! Det giver ro, overblik og et fælles sprog i virksomheden, når alle snakker Scrum. Det hele startede med at udviklingsafdelingen skulle indføre Scrum. Anne-Luise kunne se fra sidelinien, at det var måske slet ikke tosset og at det måske godt kunne bruge i hendes marketingsafdeling. Og det blev en kæmpe succes! Vi er så heldige, at Anne-Luise gerne vil dele alle sine bedste erfaringer med jer! Så lyt med og bliv inspireret til, hvordan din marketingsafdelingen kan bruges Scrum. Har du spørgsmål eller vil du gerne have hjælp til at komme igang, så hjælper vi altid gerne! Hør med her, hvor Anne-Luise tager en snak med Johannes Damsgaard-Bruhn.

GULDKORN DIREKTE I DIN INDBAKKE

FÅ EN TJEKLISTE TIL
EFFEKTIVE MØDER