Del erfaringer og få nye ideer

ERFA-GRUPPE FOR SCRUM-MASTERS

Holder du retrospectives og savner du et forum, hvor du kan udveksle idéer og erfaringer med andre? Så har vi et godt tilbud til dig: Bliv medlem af en erfa-gruppe for Scrum-masters

Kom med i en ERFA-gruppe!

Vi starter en ny gruppe op i februar 2019.

Datoerne bliver snart meldt ud.

Møderne er fra kl. 8-11.

Kontakt os for yderligere informationer

Del erfaringer

ERFA-gruppe for Scrum-masters

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at gøre tingene på nye måder. Møderne begynder at ligne hinanden, det er de samme lege, du bruger, og formen på møderne bliver mere og mere siddende ved et bord med en kop kaffe. Det kender vi alt for godt – vi har selv været der. Derfor faciliterer vi en erfa-gruppe for Scrum-masters, der holder retrospectives.

I gruppen møder du andre, der har samme udfordringer, som du har. Selvom  jeres brancher er forskellige, at produkterne er usammenlignelige og at alt er vendt på hovedet, så vil I have en ting til fælles: I holder alle med faste jævnlige mellemrum retrospectives.

God blanding af løs snak og fokus

Hvad får du ud af at være med?

Vi mødes 4 gange om året – to gange i foråret og to gange i efteråret. Vi sørger for optimale rammer for møderne og lækker forplejning.

Møderne starter kl. 8 og slutter kl 11.

Møderne starter med et kort oplæg ved os. Det kan være fem nye gode lege, et teoretisk indspark om at tackle konflikter, inspiration til evalueringsmetoder eller noget helt fjerde. Uanset hvad emnet er, sikrer vi, at det er vedkommende for dig og at du kommer hjem med noget nyt.

Derefter er der tid og plads til at dele erfaringer, viden og idéer. Vi faciliterer processen, så der bliver en god blanding af løs snak og fokus. Der skal være plads til både at udforske, undersøge og opdage nye ting – men det skal også munde ud i konkrete tiltag, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Vi slutter altid af med at lave aktioner sammen. For hvad er et møde om retrospectives, hvis vi ikke laver aktioner for, hvad hver især vil forbedre til næste gang vi mødes?

Vælg det, der passer dig bedst

Hvad koster et medlemskab?

Vi tilbyder to forskellige medlemskaber. Begge medlemskaber gælder i 1 år og indeholder 4 netværksmøder og retrospectives, der er klar til brug, sendt direkte til din indbakke.

I ERFA-gruppe+ får du derudover 1 times personlig opfølgning efter hvert retrospective, du holder, over telefon.

Du kan købe et medlemskab lige her. Vi kontakter dig 14 dage før første møde med yderligere informationer. Du kan se datoerne for de 4 møder herunder.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Inspiration og viden

Vores erfaringer med Scrum og Retrospectives

Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde bedre møder. Du kan kontakte på mail eller telefon – så finder vi hurtigt en dato for en kop kaffe og en snak!

Bliv inspireret og få gode tips

Vi skriver løbende indlæg med vores bedste råd og erfaringer. Vi skriver om at holde møder, om Scrum og om alt muligt andet, som du kan bruge til at holde bedre møder.

Og hvis du hellere vil lytte end læse, kan du høre vores podcast i stedet.

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores bedste tips og gode råd.

Tak! Du modtager nu en tjekliste direkte i din indbakke