6 gode råd

Vores 6 bedste råd til bedre møder

Vi har vredet vores hjerne og skrevet de 6 bedste råd, vi har, til dig om, hvordan du holder effektive møder. Vi håber, at du kan bruge dem.

Har du spørgsmål eller kommentarer til dem, så kontakt os endelig! Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende kop kaffe og en snak.

Effektive møder

Nå mere på kortere tid

Hvert retrospectives følger en fast form. Det skaber ro og forudsigelighed for mødedeltagerne og sikrer samtidig, at I altid når omkring de vigtigste emner.

Glade møder

Gå fra dine møder med et smil

Slut altid et møde af med et smil! Det giver en god stemning og energi til at klare de udfordringer, der er blevet rejst på mødet.

Lær at lære

Det er fedt at lære nyt

“Det er da dumt” eller “Hvorfor gør vi sådan?” er spørgsmål, der rummer lokal. I stedet for at lade stå til, så brug dem til at lære nyt og gøre hverdagen lidt nemmere

Brug konflikten!

De giver energi til udvikling

I alle konflikter er der noget på spil. Der er derfor masser af energi i en konflikt. Bliver den håndteret på en god måde, kan al den energi i konflikten blive omdannet til fuld fart fremad.

Hurtigt i mål

Del opgaven op i små skridt

Store opgaver tager pusten fra en. Del opgaven op i overkommelige og overskuelige dele. Det giver små hurtige succeser og garanterer, at projektet kommer sikkert i mål.

Tag på en rejse

Proces med start og slut

Et godt forløb har en tydelig start og slut. Så er alle klar over, hvad der skal ske og glæde sig til rejsen – og til at komme til dagligdagen igen.

Inspiration og viden

Vores erfaringer med Scrum og Retrospectives

Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde bedre møder. Du kan kontakte på mail eller telefon – så finder vi hurtigt en dato for en kop kaffe og en snak!

Bliv inspireret og få gode tips

Vi skriver løbende indlæg med vores bedste råd og erfaringer. Vi skriver om at holde møder, om Scrum og om alt muligt andet, som du kan bruge til at holde bedre møder.

Og hvis du hellere vil lytte end læse, kan du høre vores podcast i stedet.

Få vores allerbedste guldkorn direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores bedste tips og gode råd.

Tak! Du modtager nu en tjekliste direkte i din indbakke